Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Huidhonger !  Ervaring met Vince

Gigolo ervaring huidhonger

Gewoon aandacht, gewoon wat plezier, gewoon een smaakvolle afspraak Gigolo!

Afspraak gigolo . Na meer dan 2 jaar (een waanzinnig lange tijd) geen man in mijn bed was het een grote stap. De huidhonger werd echter zo overweldigend dat ik iets moest ondernemen. Mijn huidhonger was steeds latent aanwezig, maar soms sprong mijn lijf bijna uit zijn vel en schreeuwde mijn lichaam om aandacht. Geen mens kan zonder …

En toen vond ik gezelschapsheer Vince op het internet. Ik ademende elk woord dat er geschreven stond in en stuurde onmiddellijk een berichtje. Rechttoe, rechtaan, ‘Hey Vince, ik heb een lijf nodig. Zou jij dat lijf kunnen zijn? En ook nog (want er was toch wel wat schroom) ‘hoe gaat dit dan in zijn werk? ‘ De eerste mail was aftastend, maar zijn toon was steeds lief en begrijpend. Vince stond duidelijk voor veel open. Maar ik had niet veel nodig. Geen tierlantijntjes en geen verrassingen. Gewoon een leuke date, gewoon aandacht, gewoon wat plezier, gewoon een smaakvolle afspraak en gewoon seks. En vooral geen gedoe, geen verkeerde verwachtingen en geen verplichtingen.

En toen ik uiteindelijk besliste en de datum afgesproken was, volgde de spanning. De avond voor onze afspraak stuurden we nog enkele berichtjes. Vince is een kunstenaar … hij voelde haarscherp aan waar ik nood aan had en gaf me door zijn berichtjes het gevoel dat ik gewild ben, dat ik de moeite ben. En dat is meer waard dan duizend therapieën.

De straten waren wit op de avond van onze afspraak, maar geen sneeuwval zou me deze vanavond tegenhouden. Ik ben de moeite waard schreeuwde elke vezel in mijn lichaam.

Eenmaal op onze afspraak, verliep alles zo vlot dat het bijna een droom leek. Had ik deze man nog maar net ontmoet?  Samen in de zetel met een glaasje merk ik onmiddellijk dat ik meer zal krijgen dan ik verwachtte, want ik krijg er ook een oprecht geïnteresseerde man bij, die vraagt en die vertelt. Over het leven, over angsten en over dromen. Alleen doen zijn behendige handen, zijn altijd klaar staande mond en zijn glinsterende ogen ondertussen heel veel werk. Ik smelt onder zijn aanrakingen, sneller dan ik ooit gedacht had. Elk haartje op mijn lijf voelt de sensatie. Mijn hoofd en lichaam staan open voor alles dat nog komen moet.

We verhuizen van de zetel naar het bed, waar Vince me uitkleed, en ik voel me zo ontspannen alsof ik dit elke dag doe. Wildvreemde man? Zo voelde het helemaal niet aan. Ik werd weer aangeraakt, ik werd weer mooi gevonden, ik voelde me weer beheerd. En ik mocht zelf weer aanraken, voelen en iemand doen genieten. Vince, duidelijk gewoon helemaal ok met zichzelf zorgde ervoor dat ook ik weer begon te houden van mijn eigen lichaam.

En we genieten ongecompliceerd. Want ik geloof dat we er alle twee van genoten. Van de passie die oplaaide in alle heftigheid. En mijn huidhonger werd gestild.

Na de huidhonger volgde een andere honger. Snel, efficiënt en zo gewoon werd er eten op tafel getoverd. Nu ja, op tafel, we kruipen gezellig onder een dekentje in de zetel met elk een bord lekkers voor ons. Keuvelend, alsof ik met mijn beste vriendin ging uiteten geniet ik van het samenzijn. Tussendoor een grapje en een gestolen kus.

Meer had ik niet nodig om me weer helemaal vrouw te voelen. Terug in bed, merk ik op dat gewoon dicht samen liggen genoeg is voor me. Maar terwijl ik streel en gestreeld wordt, laait de passie toch weer op.

Ik heb maar een deeltje van je menukaart geproefd, Vince, en het smaakte. Mijn honger was gestild.

En wie weet proef ik nog eens van je menukaart. Want als de huidhonger te acuut wordt dan heb ik je nummer. Afspraak gigolo

Dank je Vince, om wie je bent, om wat je doet.

N.

Lees ook deze ervaring  met Gezelschapsheer Vince.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com