Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

De nieuwsgierigheid naar een gigolo

Ervaring gigolo

Een jaar heb ik erover gedaan: van mijn eerste nieuwsgierigheid tot op de avond waarop ik een gigolo ontmoette.

Op een dag moet het woord gigolo ergens zijn opgedoken en werd ik erdoor getriggerd. Het was zo abstract. Iets dat bestond in de wereld, maar dat ik in mijn leven nog nooit was tegengekomen, behalve als iets geparfumeerd en geromantiseerd in een oppervlakkige film. Ergens wist ik dat er meer moest bestaan dan een ongeloofwaardige ervaring met een kartonnen Richard Gere.

Toen ik op het internet begon te zoeken naar deze geheime wereld vol taboes, kwam ik ofwel op platte foto’s van mannen met hun broek naar beneden ofwel op een zakelijk escortbureau dat mannen leverde die rechtstreeks uit een modellenbureau leken geplukt, of uit de fitnesszaal. Gespierd, een plaatje, maar naar hun echte persoonlijkheid moest ik zoeken.

Vaak ook was hun gezicht niet te zien maar alleen hun lijf.

Ik was bang om uren met zo’n lijf door te brengen wiens kop ik niet zo leuk zou vinden. Iemand die ik op geen enkele manier interessant zou vinden, wiens ingestudeerde rol als charmante gezelschapsheer ik direct zou doorprikken. Dat zou een echte afknapper betekenen.

Toen ik op de site van Vince terecht kwam, was ik verrast. Er was zoveel te zien en zoveel te lezen. Uit de foto’s sprak warmte en persoonlijkheid, de getuigenissen van andere vrouwen klonken betrouwbaar, echt en heel intens.

Ik stuurde aarzelend een korte mail, wilde hem ontmoeten. Vince antwoordde. Maar ik bleef aarzelen en maakte geen afspraak. Maar de maanden daarna bleef hij in mijn hoofd spoken.

Op een dag dacht ik: het is nu of nooit en ik stuurde hem opnieuw een mail, stelde een concrete datum voor om elkaar te ontmoeten. Dat hielp om niet weer terug te krabbelen of gewoon vaag te blijven dromen.

We spraken een plaats af. Hoewel ik best nog wel onzeker was, wist ik intuïtief dat ik het moest doen. Ik zou wel zien hoe de avond liep. Viel het tegen, dan had ik het tenminste geprobeerd. De nieuwsgierigheid naar een gigolo, en vooral naar die ene intrigerende Vince, zou anders toch maar blijven duren.

Toen was Vince daar. Ik had me voorbereid op een ongemakkelijk begin, maar hij maakte meteen een grap, geen flauwe die me verplichtte om beleefd te lachen, maar eentje die het ijs brak en de hele onderneming relativeerde. Ik was verrast door de vrolijke, spontane, mooie man voor mijn deur. Vince speelde niemand maar was gewoon heerlijk zichzelf, zo open. Er was weinig te doorprikken, al zeker niet de gladheid die ik van een gigolo verwacht had.

Toen wist ik dat het klikte. We namen veel tijd om te praten en begonnen toen zachtjes te zoenen, wat ontzettend natuurlijk voelde. Wat volgde was een avond met 2 ongecompliceerde lichamen en een schaamteloze toewijding.

Voordien associeerde ik high-class met een dure, coole gigolo,strak in het pak, gemetst in zijn drie uur durende rol.

Maar de mix die ik bij Vince ervaarde, zo open, geïnteresseerd, ontwapenend en speels, zorgde voor een warm en vriendschappelijk gevoel, dat nog weken daarna bleef hangen, samen met een tintelend lichaam. Een bijzonder persoon die je graag nog wil terugzien. Ik geloof dat dat het enige is dat ik high class wil noemen.

Lees meer

Een goede carrière, getrouwd met mijn eerste liefde. En toch bleef het knagen

Gigolo ervaring review

Mijn ervaring met Vince….

Lang, heel lang heb ik getwijfeld. Ik heb toch een goed huwelijk, drie lieve kinderen, een goede carrière, getrouwd met mijn eerste liefde. En toch bleef het knagen.

Op intiem gebied miste ik de spanning en de passie, ik wilde meer ontdekken maar mijn man stond hier duidelijk niet open voor. En hoe zou het zijn om intiem te zijn met een andere man. Ik bleef nieuwsgierig en uiteindelijk besloot ik toch op zoek te gaan. Ik belandde op de site van Vince, wonderbaarlijk vond ik het hoe hij precies wist te omschrijven waar ik naar op zoek was. En na nog een periode van twijfel of dit wel verstandig was stuurde ik een mail, en Gigolo Vince mailde terug. Veel lieve woorden, ik was gelijk verkocht. Dit was de juiste man die mijn verlangens kon beantwoorden en me wat meer ervaren kon maken.

De dag van onze afspraak brak eindelijk aan en wat was ik zenuwachtig.

En dat voelde hij haarfijn aan. Een kalmerende knuffel maakten mijn benen minder trillen, het voelde gelijk vertrouwd. Met een glas wijn op de bank zaten we al snel intens te zoenen, wat heb ik dit lang moeten missen. Op zijn vraag of hij me al mee naar boven mocht ontvoeren zei ik dan ook volmondig ja, verlangend naar meer. 

En meer kreeg ik, want voor ik het wist lag ik naakt in zijn bed. Met zijn hoofd tussen mijn benen verwende hij mij zoals ik nog nooit heb ervaren. Onze handen ineen bracht hij me in extase. Hij wist precies de juiste plekjes te vinden. Zoenend gingen we verder. Ik voelde me vrij, ik kon me volledig laten gaan en dat liet ook Vince niet helemaal koud. Met een glimlach vroeg hij of ik ervan had genoten. Strelend en zoenend genoten we na, vertelden elkaar onze intieme fantasieën, wat het vuur al snel weer aanwakkerde.

Vince vroeg me hem te vertrouwen, blinddoekte me en maakte voorzichtig mijn polsen vast aan het bed.

Er trok een rilling door mijn lichaam, een rilling van pure genot. Deze man wist precies wat ik wilde. Hoe lang het duurde weet ik niet meer, maar Vince bracht me van hoogtepunt naar hoogtepunt waarna ik uitgeput terug op bed viel. Veel rust gunde hij me echter niet. Zijn sterke handen tilden me bovenop hem en met zijn zachte handen op mijn heupen gaf hij het ritme aan. De blinddoek verdween en ik zag aan zijn ogen dat ik niet de enige was die opgewonden was. Ook hij bereikte zijn hoogtepunt waarna we samen zwijgend, strelend en nagenietend bij kwamen. De avond eindigde met een heerlijke massage voor Vince. Want eerlijk is eerlijk, die had hij zeker verdiend. 

Lieve Vince, zoals je zelf al zei, je hebt een stukje geschiedenis geschreven in mijn leven. Deze dag zal ik nooit vergeten en stiekem hoop ik dat we elkaar nog eens zullen zien, er valt nog veel te ontdekken.

 

Lees meer

Onze eerste date

Eerste date ervaring gigolo

Nog even dacht ik rechtsomkeer te maken, maar ik wist dat indien ik het niet probeerde, ik nieuwsgierig ging blijven….

De deur van kamer 103 gaat open en Vince laat me binnen met een mooie glimlach. Hij zoent me onmiddellijk, net wat ik nodig heb om de laatste twijfel weg te duwen. De spanning glijdt van me af, alsook de lange mantel die ik aan heb met daaronder alleen lingerie. Ja, ik heb geluisterd …

Vince keurt me liefdevol en vraagt me bij hem te komen zitten. Het gesprek verandert al snel in een ontdekkingstocht naar elkaars lichaam. Ik laat los … los van de tijd en ruimte. Ik verlies me in het gevoel, het spel van geven en nemen…..puur genot.

Wat had ik dit nodig…. 

De trend is gezet, dit smaakt naar meer…  een nieuwe date volgt…

Ik merk dat de grenzen verlegd worden, elke keer iets nieuws, weer iets opwindends. Elke afspraak zindert na. Dagen nadien denk ik nog terug aan de belevenis.

Vince voelt “echt” aan waar ik naar op zoek ben en nood aan heb.

Hij daagt me uit, stuurt me, gebiedt me maar steeds respecteert hij me , bemint me en brengt me naar (voor mij) eerder ongekende hoogtes. 

Ik hou van zijn gezelschap, van zijn initiatief, van zijn ontdeugendheid. Maar ook van zijn openheid en onze gesprekken. Ik ben heel dankbaar voor onze tijd samen en voor het feit dat ik steeds weer een deeltje van mezelf kan ontdekken. 

Ik kijk uit naar het volgende avontuur…

Lees meer

Een paar woorden van Vince Blog

gigolo vince words

Waarom heb ik een blog op mijn website?

Ik ben een levensgenieter die het meest van eenvoudige dingen houdt.

Zelf koken, een broodje met kaas eten op het strand, een expresso drinken op een gezellig terrasje in het hartje van Gent,… Dat zijn allemaal dingen waar ik ongelooflijk kan van genieten. Aan het thuisfront, maar net zo goed op verplaatsing. Omdat reizen ook altijd één van mijn passies is geweest, laat ik je in mijn blog graag meelezen over nieuwe grensverleggende ervaringen.

Mijn blog bestaat ook vaak uit Guestblogs. Ze worden soms subtiel aangepast als enige reden om het lezen te vergemakkelijken.  Wanneer ik een vrouw heb ontmoet, vraagt ze me  soms wel eens spontaan of ze ergens een reactie kan posten omdat ze haar ervaring met andere vrouwen wil delen, of simpelweg omdat schrijven therapeutisch voor haar werkt. Of als een vrouw in haar mails blijk geeft van een inspirerende schrijfstijl, dan vraag ik haar wel eens of ze graag een getuigenis voor mijn site zou schrijven.

De teasers en verhalen zijn hier echt, alleen wordt de identiteit van de auteur niet vrijgegeven.

Hierna volgen hier en daar een paar reacties die dames me op eigen initiatief hebben bezorgd om ze op de website te plaatsen.

Happy 2018!

 So let’s go. 

Liefs,

Vince

Lees meer

Huidhonger !  Ervaring met Vince

Gigolo ervaring huidhonger

Gewoon aandacht, gewoon wat plezier, gewoon een smaakvolle afspraak Gigolo!

Afspraak gigolo . Na meer dan 2 jaar (een waanzinnig lange tijd) geen man in mijn bed was het een grote stap. De huidhonger werd echter zo overweldigend dat ik iets moest ondernemen. Mijn huidhonger was steeds latent aanwezig, maar soms sprong mijn lijf bijna uit zijn vel en schreeuwde mijn lichaam om aandacht. Geen mens kan zonder …

En toen vond ik gezelschapsheer Vince op het internet. Ik ademende elk woord dat er geschreven stond in en stuurde onmiddellijk een berichtje. Rechttoe, rechtaan, ‘Hey Vince, ik heb een lijf nodig. Zou jij dat lijf kunnen zijn? En ook nog (want er was toch wel wat schroom) ‘hoe gaat dit dan in zijn werk? ‘ De eerste mail was aftastend, maar zijn toon was steeds lief en begrijpend. Vince stond duidelijk voor veel open. Maar ik had niet veel nodig. Geen tierlantijntjes en geen verrassingen. Gewoon een leuke date, gewoon aandacht, gewoon wat plezier, gewoon een smaakvolle afspraak en gewoon seks. En vooral geen gedoe, geen verkeerde verwachtingen en geen verplichtingen.

En toen ik uiteindelijk besliste en de datum afgesproken was, volgde de spanning. De avond voor onze afspraak stuurden we nog enkele berichtjes. Vince is een kunstenaar … hij voelde haarscherp aan waar ik nood aan had en gaf me door zijn berichtjes het gevoel dat ik gewild ben, dat ik de moeite ben. En dat is meer waard dan duizend therapieën.

De straten waren wit op de avond van onze afspraak, maar geen sneeuwval zou me deze vanavond tegenhouden. Ik ben de moeite waard schreeuwde elke vezel in mijn lichaam.

Eenmaal op onze afspraak, verliep alles zo vlot dat het bijna een droom leek. Had ik deze man nog maar net ontmoet?  Samen in de zetel met een glaasje merk ik onmiddellijk dat ik meer zal krijgen dan ik verwachtte, want ik krijg er ook een oprecht geïnteresseerde man bij, die vraagt en die vertelt. Over het leven, over angsten en over dromen. Alleen doen zijn behendige handen, zijn altijd klaar staande mond en zijn glinsterende ogen ondertussen heel veel werk. Ik smelt onder zijn aanrakingen, sneller dan ik ooit gedacht had. Elk haartje op mijn lijf voelt de sensatie. Mijn hoofd en lichaam staan open voor alles dat nog komen moet.

We verhuizen van de zetel naar het bed, waar Vince me uitkleed, en ik voel me zo ontspannen alsof ik dit elke dag doe. Wildvreemde man? Zo voelde het helemaal niet aan. Ik werd weer aangeraakt, ik werd weer mooi gevonden, ik voelde me weer beheerd. En ik mocht zelf weer aanraken, voelen en iemand doen genieten. Vince, duidelijk gewoon helemaal ok met zichzelf zorgde ervoor dat ook ik weer begon te houden van mijn eigen lichaam.

En we genieten ongecompliceerd. Want ik geloof dat we er alle twee van genoten. Van de passie die oplaaide in alle heftigheid. En mijn huidhonger werd gestild.

Na de huidhonger volgde een andere honger. Snel, efficiënt en zo gewoon werd er eten op tafel getoverd. Nu ja, op tafel, we kruipen gezellig onder een dekentje in de zetel met elk een bord lekkers voor ons. Keuvelend, alsof ik met mijn beste vriendin ging uiteten geniet ik van het samenzijn. Tussendoor een grapje en een gestolen kus.

Meer had ik niet nodig om me weer helemaal vrouw te voelen. Terug in bed, merk ik op dat gewoon dicht samen liggen genoeg is voor me. Maar terwijl ik streel en gestreeld wordt, laait de passie toch weer op.

Ik heb maar een deeltje van je menukaart geproefd, Vince, en het smaakte. Mijn honger was gestild.

En wie weet proef ik nog eens van je menukaart. Want als de huidhonger te acuut wordt dan heb ik je nummer. Afspraak gigolo

Dank je Vince, om wie je bent, om wat je doet.

N.

Lees ook deze ervaring  met Gezelschapsheer Vince.

Lees meer

Ervaring met Gigolo Vince dankzij een vriendin

Homme escort pour couples

Ervaring met Gigolo Vince dankzij een vriendin

‘Ik ontmoette Vince via een vriendin in november 2017. Zij kon niet over hem zwijgen. Zo opgewonden was ze. Aanvankelijk dacht ik, hij is niet echt voor mij. Ik kom wel thuis aan mijn trekken. Maar (ik geef het toe, met wat teveel op) heb ik hem gecontacteerd en heb ik een wel erg leuke middag met hem beleefd. Schuldgevoel? Geen enkel!

Lees meer

Don’t talk, just Kiss…

Kiss

Don’t talk, just Kiss

Ik heb een afspraak met jou zonder dat ik je ken.

Jij een stijlvolle gigolo hebt een afspraak met mij in West-Vlaanderen zonder dat je mij kent.

Ik heb je stem nog nooit gehoord en je gezicht nog nooit in het echt gezien. Eén kort telefoontje, dat is het enige contact dat we hebben gehad. Ik die duidelijk maakte wat ik wilde. En jij die me zei dat het kon.

Nu sta ik hier in West-Vlaanderen, met een bonzend hart en een lijf dat tintelt van opwinding bij de wetenschap dat mijn lang gekoesterde fantasie  met een gigolo realiteit zal worden. Ik klop op de deur. Tapijt dempt het geluid, denk ik in een flits wanneer de deur een stukje opengaat zonder dat ik voetstappen heb gehoord. Het is schemerig in de kamer in West-Vlaanderen en ik heb jou maar in een fractie van een seconde gezien voordat jij de gigolo me naar binnen trekt. Wit hemd. Zwarte broek. Een ondeugend en onverbiddelijk ernstig mannengezicht. Je ogen fixeren de mijne en vertellen me dat ik geen kant meer uit kan omdat ik aan jou ben overgeleverd. Ik voel je handen op mijn schouders terwijl je me blijft aankijken. In een snelle beweging valt mijn jas op het bureau naast me. Er staat witte wijn in een fles die vochtig is door condens. Zonder een woord te zeggen, schenk je twee glazen in en laat me drinken.

Ondeugende Gigolo Kus

Dan duw jij me mijn rug tegen de muur met een dwingend ongeduld dat me even doet sidderen. Je rechterhand neemt mijn dunne polsen en houdt ze vast boven mijn hoofd. Je duwt je lichaam tegen het mijne en ik kan geen kant meer op.

Teder en onderzoekend is je linkerhand wanneer ze langs mijn lange haren en mjn gezicht glijdt. Je wijsvinger streelt mijn rood gestifte lippen en duwt ze open. Dan voel ik plots jouw lippen op de mijne. Je kus dwingt mijn mond open, gretig en kort. Je wacht even, je tong nog tussen mijn lippen, tot ik reageer met een kreun en je doorgaat met een intense kus die geen enkele twijfel laat bestaan over wat je met me gaat doen. Je linkerhand schuift naar beneden nu, langs de zijkant van mijn borsten, over mijn taille en mijn heupen. Lager nog, tot aan de boord van mijn jurkje. Je hand stroopt de stof omhoog en glijdt over zwart nylon langs mijn rechterdij naar boven. Wanneer je mijn jarretelles voelt, merk ik dat je nog meer opgewonden raakt. Je hand beweegt snel en zonder enige terughoudendheid naar het stukje van mijn billen dat niet door stof wordt bedekt. Dan plots grijp je mijn been en tilt mijn knie op, terwijl je je nog dichter tegen me aan drukt.gigolo West-Vlaanderen

Ik hijg van spanning en opwinding terwijl ik mijn been om je middel klem. Je trakteert mijn hals en oren op korte, dwingende, warme kussen. Je hand glijdt heel langzaam tussen mijn benen, tot bij het warmste plekje. Ik ben een beetje verlegen en gespannen, maar tegelijk ook ongelooflijk opgewonden wanneer jouw hand daar beneden langzaam de knoopjes van mijn zwarte kanten body losmaakt. Je warme, bedreven vingers voelen meteen hoe opgewonden ik ben. Je grijnslacht even, kust me dan hartstochtelijk op mijn mond, terwijl ik voel hoe je rechterhand haar grip om mijn polsen versterkt. Mijn adem stokt even wanneer je een vinger bij me naar binnen duwt en voelt dat ik klaar voor je ben. Maar je blijft me strelen, met doortastend gewrijf en geduw dat me zo gek maakt dat ik alles om me heen vergeet. gigolo West-Vlaanderen

Net wanneer ik denk dat ik het niet meer houd, maak je plots in één snelle beweging je broek los. Ze valt tot op je enkels, je boxershort er bovenop. Je staat van opwinding is overduidelijk.

Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, maar je vingers moeten vliegensvlug zijn geweest. Mijn handen zijn los en een roodgekleurd pakje Durex ligt opengescheurd naast me op het bureau. Nog steeds zonder één woord kijk je me aan, net lang genoeg om me te doen beseffen dat wat komt, onafwendbaar is. Dan til je me op en stoot je bij me naar binnen terwijl je me met strakke blik blijft aankijken. Ik slaak een kreet wanneer ik voel hoe je me vult. Je grijpt mijn billen en begint in me te stoten, langzaam en diep. Ik trek de bovenkant van mijn jurkje open en duw je gezicht tussen mijn borsten. Je likt mijn tepels en zuigt er zachtjes aan. Terwijl je met ritmische bewegingen in me stoot, voelen mijn tepels gevoeliger dan ooit. Ik voel kleine schokjes door mijn bovenlichaam trekken en ik vraag me af hoe lang je het zo wel niet volhoudt, dat diepe stoten in mijn hongerige lijf. Wanneer ik bijna klaarkom, stop je even en trekt mijn zwarte jurkje over mijn hoofd. Je handen glijden langs mijn lijf. Je kneedt mijn borsten en kust ze. Ik wil protesteren wanneer je je terugtrekt, maar dan zit ik al op een stoel en hebben jouw handen mijn benen gespreid. Je haar voelt zacht en krullend, wanneer je geknield voor me zit met je hoofd tussen mijn benen. Je tong streelt en plaagt me. Weer ga je niet door tot ik er genoeg van heb, want vóór dat cruciale moment leg je me op het bed voor het vervolg…

Vijftig minuten later stap ik weg, over het vasttapijt van de hotelgang waar ik mensen tegenkom, die vriendelijk naar me knikken. Ze hebben er geen idee van wat ik net heb gedaan met een gigolo in West-Vlaanderen.

 

Lees meer

Eerste ervaring met een gigolo

De fantasie om een erotische date met een gigolo

Mijn eerste Ervaring met een gigolo

…Bijna een jaar geleden bekende mijn ex-vriend op een terrasje in Parijs plots dat hij ‘ons’ niet meer zag zitten….

De man met wie ik elf jaar lief en leed had gedeeld werd plots een wildvreemde voor me. In de weken en maanden die op zijn bekentenis volgden leefde ik op automatische piloot: langsgaan bij de notaris, inboedel verdelen, hem helpen verhuizen, nieuwe spulletjes voor mezelf kopen, het huis herinrichten, …
Tot het plots tot me doordrong: voortaan was ik alleen. Er zou alleen maar stilte zijn wanneer ik thuiskwam van mijn werk. Naast mij in bed zou ik een kille leegte vinden.
Heel wat prille dertigers zoals ik, noemen zich ‘happy singles’ wanneer ze er plots alleen voor kwamen te staan. Maar zo ver was ik nog lang niet.

Na een tijdje kwam de behoefte aan intimiteit, genegenheid en passie terug, hoewel ik geen zin had in een nieuwe vaste relatie. “Neem het ervan, meid!” zeiden mijn vrienden tegen me. Maar hoe ging dat ook alweer? Na al die jaren leek ik de regels van het verleidingsspel te zijn vergeten. Toegegeven, ik ben ook nooit zo’n heldin geweest die een onbekende man op café durfde aan te spreken, laat staan mijn charmes tegenover hem uit te spelen.
Bovendien was ik het idee dat iemand me had gedumpt, nog steeds niet te boven gekomen. Als mijn vriend me niet meer wou, dan moest er wel iets mis met me zijn. Waarom zou een andere man me dan willen?
“Schrijf je dan in op zo’n datingsite”, stelden mijn vrienden voor.
Maar dat zag ik helemaal niet zitten. Ik dacht alleen maar aan de ‘weirdo’s’ die zich daar achter hun computerscherm verscholen om een afspraakje in een groezelig rendez-voushotel achter een station te kunnen versieren.

Nadat ik voor de zoveelste keer een hele avond lang op het internet had gesurft zonder iets te durven ondernemen begon ik de optie van een gigolo te overwegen.
Een gigolo zou me immers de intimiteit en de passie kunnen geven waar ik zo hevig naar verlangde, binnen een veilig kader en zonder vervelende telefoontjes achteraf. Op dat moment leek het niets minder dan een lumineus idee.
Tot ik een hele resem platvloerse advertenties vond, die me wel moesten doen besluiten dat een datingsite misschien toch nog niet zo erg zou zijn. De moed zonk me opnieuw in de schoenen. Net voordat ik op het punt stond om het voor bekeken te houden en mijn computer uit te schakelen, leidde Google me naar de website van Vince, een gigolo, maar in de mooie betekenis van het woord. Eén muisklik later en jouw lieve ogen keken me met een indringende blik aan.

Vandaag is het de derde keer dat we hebben afgesproken. Hoewel we elkaar telkens een beetje beter leren kennen, overvallen de zenuwen me toch weer wanneer ik naar je toe rijd.  Hoe zal de avond nu verlopen? Zal je me aantrekkelijk vinden in mijn zwarte kleedje? Ik weet dat stay-ups je opwinden. Maar meen je het werkelijk wanneer je zegt dat ik er goed uitzie? Allemaal vragen waar ik me eigenlijk geen zorgen over hoef te maken. Van zodra je de deur opendoet, kijk ik terug in die charmante ogen van je. Dit voelt écht aan alsof ik op bezoek ben bij een goede vriend. Een eerste innige kus doet me direct ontdooien… dit wordt gegarandeerd opnieuw een geslaagde avond. :-)

De voorbije dagen waren zomers warm en ik keek enorm uit naar de barbecue die je me beloofde. Maar dat plan valt letterlijk en figuurlijk in het water. Vandaag is immers de slechtste dag van de voorbije zomerweken: regen, regen, en nog eens regen. In plaats van het oorspronkelijke plan gaan we gezellig met ons tweetjes uit eten, ik en mijn gigolo. Ook al is het een doordeweekse dag, toch is het druk in het restaurant. Gelukkig maar, want het geroezemoes dempt de indiscrete details van ons gesprek dat wel erg intiem wordt wanneer je me plots vraagt naar mijn fantasieën. Ik moet bekennen dat ik geen extreme of kinky fantasieën koester, maar dat ik gewoon snak naar een beetje genegenheid. Na lekkere hapjes en een heerlijk hoofdgerecht vraagt de ober of we zin hebben in dessert. Ik bedank wijselijk en denk stiekem aan jou. Want ik heb veel meer zin in jou dan in chocolade! Een speelse knipoog tijdens het eten aan tafel. Je arm galant om me heen op terugweg naar je auto. Je hand teder en liefdevol op mijn been in je auto. Het zijn die kleine gebaren waardoor ik mezelf opnieuw de moeite waard voel en ik voor een paar uur de meest geliefde vrouw ter wereld ben.

De deur sluit zich achter ons. Je neemt me in je armen en wat als een teder kusje begint, wordt al snel een lange en sensuele zoen. Je ene hand streelt door mijn haar en trekt me zo nog dichter tegen je aan. Je andere hand streelt mijn borsten, zakt verder over mijn jurk langs mijn taille naar mijn billen waar je zachtjes in knijpt. Ik geniet van je aanrakingen en van pure opwinding verlies ik mezelf in je armen. Na ons speelse geflirt tijdens het etentje kunnen we nu ons verlangen naar elkaar niet langer beheersen. Ondertussen heb je de rits van mijn jurk gevonden. Je staat achter me en helpt me er behulpzaam uit. Je handen glijden over mijn lichaam naar beneden. Je hurkt neer en bijt speels in mijn billen. Ik merk dat je nog enthousiaster wordt wanneer je mijn benen ziet en je handen over het zwarte nylon van mijn stay-ups strelen. Je staat op en ik voel je handen naar boven glijden: over mijn benen, plagend langs de rand van mijn slipje, over mijn buik in de richting van mijn borsten. Ik voel je warme adem in mijn nek terwijl je over mijn schouder meegluurt naar hoe je cirkels tekent op de zwarte stof van mijn beha en voelt hoe mijn tepels eronder stijf worden. Langzaam verdwijnt je hand onder de stof en ik slaak een eerste zacht kreuntje van genot.

Voorzichtig laten we ons zakken op je bed. De kaarsjes in de kamer scheppen een intieme en romantische sfeer waardoor ik me volkomen veilig en geborgen voel in dit grote bed. Terwijl we elkaar passioneel kussen, draai je me op mijn rug. Je liefkoost mijn oren en nek met korte, gretige en warme kussen. Ik word helemaal gek van verlangen wanneer je mijn borsten kust en ondertussen voel hoe je vingers mijn meest intieme plekje verwennen. Ik wil je in me voelen, maar jij beslist er anders over en je tong glijdt verder naar beneden, tot bij dat plekje dat al door je vingers wordt gestreeld. Je plaagt me en het puntje van je tong maakt me nog meer opgewonden dan ik al was, mijn gigolo. Wanneer ik het bijna niet meer hou, kom je plots op me liggen en voel ik hoe je in me dringt. Eerst langzaam en traag, daarna alsmaar dieper en sneller. Het wordt een spel van geven en nemen, van elkaars lichaam ontdekken en verwennen, van seksuele grenzen aftasten en verleggen, van nieuwe gevoelens ontdekken met wederzijds respect.

We komen even tot rust in elkaars armen. Je vingertoppen strelen ondertussen liefdevol mijn rug, maar ik moet naar de badkamer. Wanneer ik terugkom, gebied je me te blijven staan aan het voeteinde van je bed.
“Een beetje meer naar achter zodat ik je lekkere benen helemaal kan zien”, plaag je me. Mijn – volgens jou – lange benen doen je duidelijk verlangen naar meer, terwijl jouw naakte lichaam hetzelfde effect heeft op mij. De meeste mensen aanzien me als een brave meid, maar jij maakt me stout, en deze avond nog stouter dan gewoonlijk. We hitsen elkaar op door onszelf te strelen. Jij languit op bed, ik rechtstaand voor je… Terwijl ik mijn borsten streel, zie ik jouw verlangen groter worden. Ik draai me langzaam om en knijp in mijn billen, denkend aan wat jouw handen doen op het bed achter me. Er hangt een opwindende spanning in de slaapkamer die ons beide supergeil maakt. Plots hoor ik je uit bed springen, en nog voor ik me kan omdraaien, neem je me gretig langs achter. Ik ben verrast, maar buig me gewillig naar voren en mijn hunkerende lichaam geniet intens van je diepe stoten in me.

Na een etentje en vier uur tederheid afgewisseld met passie, lust en erotiek voel ik me terug helemaal op en top een aantrekkelijke en geliefde vrouw. En ben ik opnieuw een stapje dichter tot het worden van een uiterst happy single ;-) Bedankt Vince!

Lees meer

Gigolo Knokke, Mannelijke escort.

Gigolo Knokke

Gigolo Knokke, soms krijg ik een leuk gedicht van iemand.

Op een langverwachte zonnige dag stond, gigolo Knokke,
die charmante man met zijn mystieke lach.

Vince is zijn naam.

Ik ben er meteen een beetje van ontdaan.
We keken elkaar aan, een leuke spanning om te snijden.
Ik wist het meteen, hij zou me uit mijn sleur bevrijden.

De nood om intieme verlangens uit te spreken, was een behoefte om door de stilte heen te breken.

Ik gilde om een dirigent die als geen ander zijn orkest kent.

Gigolo Knokke

Geef mij gehoor aan de klanken van mijn leven die ik niet zomaar op wil geven.

Je parfum, ik ruik de zoete geur.

Je ogen,  ik zie die mooie kleur.
Ik zie je blik en gelaat. En weet wat er gebeuren gaat.

Hij vindt mijn lichaam uniek en mooi.

Gigolo Knokke

En je zegt na een tijdje zachtjes:  Het wordt tijd dat ik je ontdooi…

Hier ben je dan, en zo dichtbij.  Vanavond ben je echt van mij.
Mijn blouse valt open, en kleren gaat uit. Zachtjes streel je nu mijn huid.
Jouw vingers langs mijn rug. Langzaam, plagend, niet te vlug.

Jouw handen glijden over en langs mijn lijf.
Vinden hun weg naar beneden en ik sta stijf.

Je kijkt me heel ondeugend aan en vraagt om voor je te gaan staan.

Zonder aarzelen laat ik me helemaal gaan en al het andere is nu even totaal van de baan.

Gigolo Knokke

Je kust me sensueel in mijn nek.
Ik maak zachtjes geluiden, jij maakt me gek.

Verlos me uit me erotische lijden.
Speel toch door, ga toch verder
geef mij gehoor en kom zachtjes in me glijden.

Laat me zweten, laat me gillen.
Breng me in extase, laat mijn benen trillen.

Je maakt me zo geil wanneer je diep in me gaat
en mij geen seconden pauze toelaat.

Ik voel de controle verdwijnen en wil nog maar één ding

Steeds sneller, harder, vuur en brand.
En dan door climax overmand…

Je lichaam, zo mooi, je bent zo lief,
En mijn verlangen – nog actief.
Als vanzelf vinden mijn handen
jouw rug, jou borstkas, en ontbranden
onze passies zich alweer,
En alles doen we nog een keer.

En meer, en langer, en nog beter,
Ongeremd en wild en heter,
Tot dat we klaar zijn, uitgevlamd,
Uitgeput, bezweet, verlamd.
Hij blijft me aaien over mijn wang
en zegt wees niet bang
geniet van mij
en maak me blij

Jouw hand omringt mijn linker borst.
Onze zinnen zijn gedorst.
We liggen samen, huid op huid,
Ik voel dat ik je bonzend hart omsluit.
Hemels verstrengelde lichamen
Die mateloos genieten samen.

Konden de minuten in deze uren maar langer duren,
En waren de dagen, dan ook maar aan te sturen.
Dan zou ik langer kunnen genieten van je lieve lach,
En weten dat niets moet, maar alles mag.

We nemen afscheid en de deur staat op een kier.

Hij zegt me: weet dat je bijzonder bent op jouw manier.

 

Lees meer

Massage voor voor vrouwen

Massage Women Brussels Belgium

Een massage voor vrouwen kan de ideale manier zijn om alle spanning en frustratie van je drukke werkdag kwijt te raken. Stress glijdt van je af, je hoeft alleen maar aan jezelf te denken en te genieten, terwijl je je innerlijke balans en rust terugvindt. Een massage hoeft niet erotisch te zijn, en is dat in principe ook niet. Tenzij jij deze sensuele variant verkiest om je seksuele energie een nieuwe boost te geven, negatieve gevoelens te elimineren, of simpelweg… om extra te genieten.  Massage voor voor vrouwen
Door middel van liefdevolle aandacht, aandachtige aanraking en intuïtieve vragen breng ik je weer tot rust.  en kan je even op adem komen en alles even vergeten . Om aan jezelf eens te denken.

Neem tijd voor jezelf . 
Wil je door mijn ervaren handen met een professionele massage voor vrouwen worden verwend? Laat me dan weten of je een relaxerende niet-erotisch getinte verwennerij verkiest, of liever van sensuele of erotische aandacht geniet. En uiteraard staat het je nog op ieder moment vrij om van gedachten te veranderen…

Massage voor voor vrouwen

Lees meer

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com