Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

De nieuwsgierigheid naar een gigolo

Ervaring gigolo

Een jaar heb ik erover gedaan: van mijn eerste nieuwsgierigheid tot op de avond waarop ik een gigolo ontmoette.

Op een dag moet het woord gigolo ergens zijn opgedoken en werd ik erdoor getriggerd. Het was zo abstract. Iets dat bestond in de wereld, maar dat ik in mijn leven nog nooit was tegengekomen, behalve als iets geparfumeerd en geromantiseerd in een oppervlakkige film. Ergens wist ik dat er meer moest bestaan dan een ongeloofwaardige ervaring met een kartonnen Richard Gere.

Toen ik op het internet begon te zoeken naar deze geheime wereld vol taboes, kwam ik ofwel op platte foto’s van mannen met hun broek naar beneden ofwel op een zakelijk escortbureau dat mannen leverde die rechtstreeks uit een modellenbureau leken geplukt, of uit de fitnesszaal. Gespierd, een plaatje, maar naar hun echte persoonlijkheid moest ik zoeken.

Vaak ook was hun gezicht niet te zien maar alleen hun lijf.

Ik was bang om uren met zo’n lijf door te brengen wiens kop ik niet zo leuk zou vinden. Iemand die ik op geen enkele manier interessant zou vinden, wiens ingestudeerde rol als charmante gezelschapsheer ik direct zou doorprikken. Dat zou een echte afknapper betekenen.

Toen ik op de site van Vince terecht kwam, was ik verrast. Er was zoveel te zien en zoveel te lezen. Uit de foto’s sprak warmte en persoonlijkheid, de getuigenissen van andere vrouwen klonken betrouwbaar, echt en heel intens.

Ik stuurde aarzelend een korte mail, wilde hem ontmoeten. Vince antwoordde. Maar ik bleef aarzelen en maakte geen afspraak. Maar de maanden daarna bleef hij in mijn hoofd spoken.

Op een dag dacht ik: het is nu of nooit en ik stuurde hem opnieuw een mail, stelde een concrete datum voor om elkaar te ontmoeten. Dat hielp om niet weer terug te krabbelen of gewoon vaag te blijven dromen.

We spraken een plaats af. Hoewel ik best nog wel onzeker was, wist ik intuïtief dat ik het moest doen. Ik zou wel zien hoe de avond liep. Viel het tegen, dan had ik het tenminste geprobeerd. De nieuwsgierigheid naar een gigolo, en vooral naar die ene intrigerende Vince, zou anders toch maar blijven duren.

Toen was Vince daar. Ik had me voorbereid op een ongemakkelijk begin, maar hij maakte meteen een grap, geen flauwe die me verplichtte om beleefd te lachen, maar eentje die het ijs brak en de hele onderneming relativeerde. Ik was verrast door de vrolijke, spontane, mooie man voor mijn deur. Vince speelde niemand maar was gewoon heerlijk zichzelf, zo open. Er was weinig te doorprikken, al zeker niet de gladheid die ik van een gigolo verwacht had.

Toen wist ik dat het klikte. We namen veel tijd om te praten en begonnen toen zachtjes te zoenen, wat ontzettend natuurlijk voelde. Wat volgde was een avond met 2 ongecompliceerde lichamen en een schaamteloze toewijding.

Voordien associeerde ik high-class met een dure, coole gigolo,strak in het pak, gemetst in zijn drie uur durende rol.

Maar de mix die ik bij Vince ervaarde, zo open, geïnteresseerd, ontwapenend en speels, zorgde voor een warm en vriendschappelijk gevoel, dat nog weken daarna bleef hangen, samen met een tintelend lichaam. Een bijzonder persoon die je graag nog wil terugzien. Ik geloof dat dat het enige is dat ik high class wil noemen.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com