Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Een paar woorden van Vince Blog

gigolo vince words

Waarom heb ik een blog op mijn website?

Ik ben een levensgenieter die het meest van eenvoudige dingen houdt.

Zelf koken, een broodje met kaas eten op het strand, een expresso drinken op een gezellig terrasje in het hartje van Gent,… Dat zijn allemaal dingen waar ik ongelooflijk kan van genieten. Aan het thuisfront, maar net zo goed op verplaatsing. Omdat reizen ook altijd één van mijn passies is geweest, laat ik je in mijn blog graag meelezen over nieuwe grensverleggende ervaringen.

Mijn blog bestaat ook vaak uit Guestblogs. Ze worden soms subtiel aangepast als enige reden om het lezen te vergemakkelijken.  Wanneer ik een vrouw heb ontmoet, vraagt ze me  soms wel eens spontaan of ze ergens een reactie kan posten omdat ze haar ervaring met andere vrouwen wil delen, of simpelweg omdat schrijven therapeutisch voor haar werkt. Of als een vrouw in haar mails blijk geeft van een inspirerende schrijfstijl, dan vraag ik haar wel eens of ze graag een getuigenis voor mijn site zou schrijven.

De teasers en verhalen zijn hier echt, alleen wordt de identiteit van de auteur niet vrijgegeven.

Hierna volgen hier en daar een paar reacties die dames me op eigen initiatief hebben bezorgd om ze op de website te plaatsen.

Happy 2018!

 So let’s go. 

Liefs,

Vince

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com