Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Onze eerste date

Eerste date ervaring gigolo

Nog even dacht ik rechtsomkeer te maken, maar ik wist dat indien ik het niet probeerde, ik nieuwsgierig ging blijven….

De deur van kamer 103 gaat open en Vince laat me binnen met een mooie glimlach. Hij zoent me onmiddellijk, net wat ik nodig heb om de laatste twijfel weg te duwen. De spanning glijdt van me af, alsook de lange mantel die ik aan heb met daaronder alleen lingerie. Ja, ik heb geluisterd …

Vince keurt me liefdevol en vraagt me bij hem te komen zitten. Het gesprek verandert al snel in een ontdekkingstocht naar elkaars lichaam. Ik laat los … los van de tijd en ruimte. Ik verlies me in het gevoel, het spel van geven en nemen…..puur genot.

Wat had ik dit nodig…. 

De trend is gezet, dit smaakt naar meer…  een nieuwe date volgt…

Ik merk dat de grenzen verlegd worden, elke keer iets nieuws, weer iets opwindends. Elke afspraak zindert na. Dagen nadien denk ik nog terug aan de belevenis.

Vince voelt “echt” aan waar ik naar op zoek ben en nood aan heb.

Hij daagt me uit, stuurt me, gebiedt me maar steeds respecteert hij me , bemint me en brengt me naar (voor mij) eerder ongekende hoogtes. 

Ik hou van zijn gezelschap, van zijn initiatief, van zijn ontdeugendheid. Maar ook van zijn openheid en onze gesprekken. Ik ben heel dankbaar voor onze tijd samen en voor het feit dat ik steeds weer een deeltje van mezelf kan ontdekken. 

Ik kijk uit naar het volgende avontuur…

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com