Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Eerste ervaring met een gigolo

De fantasie om een erotische date met een gigolo

Mijn eerste Ervaring met een gigolo

…Bijna een jaar geleden bekende mijn ex-vriend op een terrasje in Parijs plots dat hij ‘ons’ niet meer zag zitten….

De man met wie ik elf jaar lief en leed had gedeeld werd plots een wildvreemde voor me. In de weken en maanden die op zijn bekentenis volgden leefde ik op automatische piloot: langsgaan bij de notaris, inboedel verdelen, hem helpen verhuizen, nieuwe spulletjes voor mezelf kopen, het huis herinrichten, …
Tot het plots tot me doordrong: voortaan was ik alleen. Er zou alleen maar stilte zijn wanneer ik thuiskwam van mijn werk. Naast mij in bed zou ik een kille leegte vinden.
Heel wat prille dertigers zoals ik, noemen zich ‘happy singles’ wanneer ze er plots alleen voor kwamen te staan. Maar zo ver was ik nog lang niet.

Na een tijdje kwam de behoefte aan intimiteit, genegenheid en passie terug, hoewel ik geen zin had in een nieuwe vaste relatie. “Neem het ervan, meid!” zeiden mijn vrienden tegen me. Maar hoe ging dat ook alweer? Na al die jaren leek ik de regels van het verleidingsspel te zijn vergeten. Toegegeven, ik ben ook nooit zo’n heldin geweest die een onbekende man op café durfde aan te spreken, laat staan mijn charmes tegenover hem uit te spelen.
Bovendien was ik het idee dat iemand me had gedumpt, nog steeds niet te boven gekomen. Als mijn vriend me niet meer wou, dan moest er wel iets mis met me zijn. Waarom zou een andere man me dan willen?
“Schrijf je dan in op zo’n datingsite”, stelden mijn vrienden voor.
Maar dat zag ik helemaal niet zitten. Ik dacht alleen maar aan de ‘weirdo’s’ die zich daar achter hun computerscherm verscholen om een afspraakje in een groezelig rendez-voushotel achter een station te kunnen versieren.

Nadat ik voor de zoveelste keer een hele avond lang op het internet had gesurft zonder iets te durven ondernemen begon ik de optie van een gigolo te overwegen.
Een gigolo zou me immers de intimiteit en de passie kunnen geven waar ik zo hevig naar verlangde, binnen een veilig kader en zonder vervelende telefoontjes achteraf. Op dat moment leek het niets minder dan een lumineus idee.
Tot ik een hele resem platvloerse advertenties vond, die me wel moesten doen besluiten dat een datingsite misschien toch nog niet zo erg zou zijn. De moed zonk me opnieuw in de schoenen. Net voordat ik op het punt stond om het voor bekeken te houden en mijn computer uit te schakelen, leidde Google me naar de website van Vince, een gigolo, maar in de mooie betekenis van het woord. Eén muisklik later en jouw lieve ogen keken me met een indringende blik aan.

Vandaag is het de derde keer dat we hebben afgesproken. Hoewel we elkaar telkens een beetje beter leren kennen, overvallen de zenuwen me toch weer wanneer ik naar je toe rijd.  Hoe zal de avond nu verlopen? Zal je me aantrekkelijk vinden in mijn zwarte kleedje? Ik weet dat stay-ups je opwinden. Maar meen je het werkelijk wanneer je zegt dat ik er goed uitzie? Allemaal vragen waar ik me eigenlijk geen zorgen over hoef te maken. Van zodra je de deur opendoet, kijk ik terug in die charmante ogen van je. Dit voelt écht aan alsof ik op bezoek ben bij een goede vriend. Een eerste innige kus doet me direct ontdooien… dit wordt gegarandeerd opnieuw een geslaagde avond. :-)

De voorbije dagen waren zomers warm en ik keek enorm uit naar de barbecue die je me beloofde. Maar dat plan valt letterlijk en figuurlijk in het water. Vandaag is immers de slechtste dag van de voorbije zomerweken: regen, regen, en nog eens regen. In plaats van het oorspronkelijke plan gaan we gezellig met ons tweetjes uit eten, ik en mijn gigolo. Ook al is het een doordeweekse dag, toch is het druk in het restaurant. Gelukkig maar, want het geroezemoes dempt de indiscrete details van ons gesprek dat wel erg intiem wordt wanneer je me plots vraagt naar mijn fantasieën. Ik moet bekennen dat ik geen extreme of kinky fantasieën koester, maar dat ik gewoon snak naar een beetje genegenheid. Na lekkere hapjes en een heerlijk hoofdgerecht vraagt de ober of we zin hebben in dessert. Ik bedank wijselijk en denk stiekem aan jou. Want ik heb veel meer zin in jou dan in chocolade! Een speelse knipoog tijdens het eten aan tafel. Je arm galant om me heen op terugweg naar je auto. Je hand teder en liefdevol op mijn been in je auto. Het zijn die kleine gebaren waardoor ik mezelf opnieuw de moeite waard voel en ik voor een paar uur de meest geliefde vrouw ter wereld ben.

De deur sluit zich achter ons. Je neemt me in je armen en wat als een teder kusje begint, wordt al snel een lange en sensuele zoen. Je ene hand streelt door mijn haar en trekt me zo nog dichter tegen je aan. Je andere hand streelt mijn borsten, zakt verder over mijn jurk langs mijn taille naar mijn billen waar je zachtjes in knijpt. Ik geniet van je aanrakingen en van pure opwinding verlies ik mezelf in je armen. Na ons speelse geflirt tijdens het etentje kunnen we nu ons verlangen naar elkaar niet langer beheersen. Ondertussen heb je de rits van mijn jurk gevonden. Je staat achter me en helpt me er behulpzaam uit. Je handen glijden over mijn lichaam naar beneden. Je hurkt neer en bijt speels in mijn billen. Ik merk dat je nog enthousiaster wordt wanneer je mijn benen ziet en je handen over het zwarte nylon van mijn stay-ups strelen. Je staat op en ik voel je handen naar boven glijden: over mijn benen, plagend langs de rand van mijn slipje, over mijn buik in de richting van mijn borsten. Ik voel je warme adem in mijn nek terwijl je over mijn schouder meegluurt naar hoe je cirkels tekent op de zwarte stof van mijn beha en voelt hoe mijn tepels eronder stijf worden. Langzaam verdwijnt je hand onder de stof en ik slaak een eerste zacht kreuntje van genot.

Voorzichtig laten we ons zakken op je bed. De kaarsjes in de kamer scheppen een intieme en romantische sfeer waardoor ik me volkomen veilig en geborgen voel in dit grote bed. Terwijl we elkaar passioneel kussen, draai je me op mijn rug. Je liefkoost mijn oren en nek met korte, gretige en warme kussen. Ik word helemaal gek van verlangen wanneer je mijn borsten kust en ondertussen voel hoe je vingers mijn meest intieme plekje verwennen. Ik wil je in me voelen, maar jij beslist er anders over en je tong glijdt verder naar beneden, tot bij dat plekje dat al door je vingers wordt gestreeld. Je plaagt me en het puntje van je tong maakt me nog meer opgewonden dan ik al was, mijn gigolo. Wanneer ik het bijna niet meer hou, kom je plots op me liggen en voel ik hoe je in me dringt. Eerst langzaam en traag, daarna alsmaar dieper en sneller. Het wordt een spel van geven en nemen, van elkaars lichaam ontdekken en verwennen, van seksuele grenzen aftasten en verleggen, van nieuwe gevoelens ontdekken met wederzijds respect.

We komen even tot rust in elkaars armen. Je vingertoppen strelen ondertussen liefdevol mijn rug, maar ik moet naar de badkamer. Wanneer ik terugkom, gebied je me te blijven staan aan het voeteinde van je bed.
“Een beetje meer naar achter zodat ik je lekkere benen helemaal kan zien”, plaag je me. Mijn – volgens jou – lange benen doen je duidelijk verlangen naar meer, terwijl jouw naakte lichaam hetzelfde effect heeft op mij. De meeste mensen aanzien me als een brave meid, maar jij maakt me stout, en deze avond nog stouter dan gewoonlijk. We hitsen elkaar op door onszelf te strelen. Jij languit op bed, ik rechtstaand voor je… Terwijl ik mijn borsten streel, zie ik jouw verlangen groter worden. Ik draai me langzaam om en knijp in mijn billen, denkend aan wat jouw handen doen op het bed achter me. Er hangt een opwindende spanning in de slaapkamer die ons beide supergeil maakt. Plots hoor ik je uit bed springen, en nog voor ik me kan omdraaien, neem je me gretig langs achter. Ik ben verrast, maar buig me gewillig naar voren en mijn hunkerende lichaam geniet intens van je diepe stoten in me.

Na een etentje en vier uur tederheid afgewisseld met passie, lust en erotiek voel ik me terug helemaal op en top een aantrekkelijke en geliefde vrouw. En ben ik opnieuw een stapje dichter tot het worden van een uiterst happy single ;-) Bedankt Vince!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com