Scroll Up

Is er nog iets dat je wil weten vóór onze eerste afspraak?

FAQ’s

Waarom een mannelijke escort contacteren?

Je wil ongecompliceerd mannelijk gezelschap. Je hebt noch de tijd, noch de intentie om op zoek te gaan naar een relatie. Je wil je seksleven pittiger maken en opwaarderen. Je wil dat je fantasieën in alle discretie werkelijkheid worden.

 
 
 
 

Kan ik rekenen op absolute discretie en privacy? Ik bekleed maatschappelijk een hoogstaande positie.

Om een succesvolle gigolo te zijn,is discretie van cruciaal belang. Ik zal dan ook nooit de identiteit van een vrouw onthullen.
Ik contacteer jou discreet en in vertrouwen via de coördinaten die jij verkiest. Ik respecteer ten volle de privacy van anderen, want dit is voor mezelf ook een must.

 
 
 
 

Is het Legaal om een gigolo, gezelschapsheer te contacteren/ontmoeten?

Het antwoord is ja. Ik doe dit ook officieel . In landen zoals België, Nederland, Engeland, Duitsland en bijna ieder Europees land is het compleet legaal. Ook in de meeste andere landen. En indien ik als gezelschapsheer fungeer dan kan er helmaal niets gezegd worden.

De tijd die we samen doorbrengen onder 2 volwassenen … vullen we zelf in met wat we we beiden wensen, …

 

 
 
 
 

Hoe kan ik weten of je foto’s echt zijn ?

In het verleden heb ik als model diverse fotoshoots voor commerciële bedrijven gedaan. Ik kan ik je ook doorverwijzen naar mijn media-artikels die zijn gebaseerd op interviews met journalisten en bijhorende fotoshoots.

 
 
 
 

Zijn er voorwaarden waaraan ik moet voldoen?

Niet qua leeftijd of uiterlijk; aantrekking staat hier immers los van.Persoonlijke hygiëne is wel een absolute must en ik ga ervan uit dat je daar hetzelfde over denkt. Als je wil kunnen we samen een bad of douche nemen bij het begin van onze ontmoeting.
Zolang je mij met respect behandelt, kan ik niets meer van je verlangen.

 
 
 
 

Hoe regelen we de betaling ?

Dit is een van de meest gestelde vragen, vooral bij een eerste keer. Ik stel voor dat je me bij de aanvang van onze date cash geld overhandigt. Dat voorkomt gênante situaties en zo kunnen we ons onmiddellijk concentreren op ons gezellig samenzijn.

 
 
 
 

Waar ben je gevestigd?

In België, meer specifiek in de buurt van Brussel. Maar ik ben beschikbaar op haast elke locatie in binnen- en buitenland.

 
 
 
 

Ben je internationaal beschikbaar?

Ik kan me op zeer korte termijn naar alle Europese landen verplaatsen. Reizen naar andere werelddelen zijn ook geen probleem, maar vereisen een goede planning. Om mijn reiskosten voor jou zo laag mogelijk te houden, zijn tijdige reservaties aangewezen. Uiteraard kan ik je begeleiden bij de praktische organisatie.

 
 
 
 

Ik ben onzeker over mijn voorkomen, figuur of leeftijd. Is dit belangrijk?

Aantrekking staat los van leeftijd of uiterlijk. Iedere vrouw heeft haar eigen charme en je leeftijd speelt geen rol voor mij* als je maar kan genieten van ons samenzijn.
*zolang je meerderjarig bent in het land waar je deze boodschap leest of waar je onze ontmoeting wil laten doorgaan. In België is dat 18 jaar.

 
 
 
 

Rook je?

Neen, maar heb er niets op tegen dat jij dit wel doet.

 
 
 
 

Wat met veilig vrijen?

Altijd! Indien je het daar niet mee eens bent, kunnen we niet tot een akkoord komen. Veilig met Vince.

“Vince, ik heb latex-allergie, heb je  ook latexvrije condooms?” “Ja, en deze heb ik ook altijd bij me.”

Driemaandelijks doe ik een volledige SOA check up.

De laatste dateert van 15 september 2020 en is volledig in orde. Deze mag u van mij gerust inkijken.

Veiligheid is een must. Daarnaast is ook comfort belangrijk, voor mij, maar vooral voor jou. Natuurlijk zou je het jammer vinden als dat afspraakje waar je al zo lang hebt naar uitgekeken, plots in het gedrang dreigt te komen door een ‘vrouwen-probleempje’. Uitstellen kan. Maar daarnaast zijn er ook comfortabele oplossingen, zoals Beppy (http://www.beppy.com).

Maak je dus geen zorgen, want je bent veilig en vrij bij mij.
Voor meer info over Durex, Beffy en Beppy: http://www.condoom-anoniem.nl

 
 
 
 

Hoe kan ik best een afspraak met je plannen?

Je kan me contacteren via gsm, e-mail of door het contactformulier in te vullen dat vermeld staat onder Contact. Vergeet echter niet door te geven op welk telefoonnummer of e-mail adres ik je kan bereiken. Ik contacteer je zo snel mogelijk. Dan spreken we concreet af hoe, waar en wanneer jij onze ontmoeting wil plannen.

 
 
 
 

Wat is je seksuele voorkeur?

Ik ben heteroseksueel.

 
 
 
 

Welke garanties kan je me geven?

Ik respecteer jouw privacy en identiteit. Discretie is een absolute must.Verder garandeer ik je mijn volledige aandacht tijdens ons samenzijn binnen het kader dat jouw voorkeur geniet.
Ik ben steeds smaakvol gekleed naargelang de gelegenheid en hygiënisch volgens de hoogste standaard.

 
 
 
 

Safety

Safety verwittig een vriendin of goede kennis dat je met me afspreekt.

Een tip : Geef hem of haar het adres waar er afgesproken wordt.

Dit als geruststelling. Deze tip kreeg ik via een aantal ervaringen.

En dit is best wel begrijpelijk daarom dat ik dit vermeld om dat ik net een veilige haven wil creëren zodanig je geruster bent voor je eerste date. Slechte bedoeleingen heb ik dus zeker niet. Je bent in goede handen en ik ben zeer respectvol.

Lieve zoentjes

 
 
 
 

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com