Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Gezelschapsheer voor vrouwen: De ijskus!

Mijn date met een gezelschapsheer voor vrouwen

Mijn gezelschapsheer voor vrouwen is in aantocht. Met snelle tred loop ik naar de eerste verdieping, waar ik mijn hoofd uit het raam steek en zijn auto een eindje verderop in de straat zie staan, precies op de plek waar ik hem, om redenen van discretie had gevraagd te parkeren.

Ik zie mijn gezelschapsheer voor vrouwen aankomen, waarna ik naar de voordeur schrijd, terwijl hij hetzelfde doet, maar dan aan de buitenkant van mijn huis. Wanneer het onderscheid tussen buiten- en binnenkant door zijn aankomst verdwijnt, vult zijn Hugo-parfum meteen de hele gang. En dan weet ik weer dat drie weken te lang zijn om van mijn gigolo Europe gescheiden te zijn. Het regent, , maar ik vind het gezellig, want dit weer markeert de grenzen van onze cocon waarin we ons van de buitenwereld afzonderen.

“Je ziet er goed uit”, zegt Vince, mijn gezelschapsheer voor vrouwen, vlak vóór ik over hem hetzelfde wil zeggen.
“Waarom zie ik er goed uit?” vraagt hij dan, de onvermoeibare visser naar complimentjes die hij als geen enkele andere man aan mijn lippen weet te ontlokken.
Ik begin luidop te lachen en vind het hilarisch hoe hij deze gezelschapsheer toch iedere keer opnieuw klaarspeelt. Hij is zo ontwapenend met zijn jongensachtige blik, dat ondeugende trekje om zijn mond, en zijn goddelijke lijf dat zo intens mannelijk voelt en me iedere keer opnieuw verrast. Is het de vervaging van mijn herinnering na éénentwintig dagen? Of is hij echt uitzonderlijk lief vandaag? Het moet het eerste wel zijn, want ik heb hem nooit anders gekend. Maar toch. Zo hoffelijk, attent en onbaatzuchtig laat hij de avond verglijden in een roes waarvan ik de volgende dag het werkelijkheidsgehalte slechts met moeite zal kunnen bevatten.

We dineren aan mijn tafel van rust en zinnelijk genoegen. Met een wulpse dans op Paul Simon’s Graceland als intermezzo. Ik zie hem graag eten, o, wat zie ik hem graag eten. Want hij doet het zoals hij vrijt, met een nieuwsgierige openheid die hem ieder genot ten volle laat smaken. En een prikkelende gulzigheid die ontwapenend is omdat ze perfect door onbaatzuchtigheid en een haast kinderlijk aandoend genoegen wordt gekleurd. We dansen, wild, zwetend, creatief en vol overgave alsof we weer zeventien zijn. Dans is passie, verleiding, erotiek, en pure seks. Zeker met hem, want ik hou van zijn ‘moves’ en het wulpse dat zonder veel moeite in zijn lichaam naar boven komt. Een uur later lig ik in zijn armen op mijn brede bed en trakteert hij mijn velletje op verrassende kusjes. Ik krijg niet genoeg van de aanblik van zijn robuuste, naakte mannenlichaam op de gekreukte lakens. Zijn huid is licht gebruind. Ze voelt warm en zacht, met daaronder de spieren die me eraan herinneren dat zijn lichaam zoveel krachtiger is dan het mijne, en dat ik dat een waanzinnig opwindende gedachte vind.

Afscheid van mijn gezelschapsheer voor vrouwen

Het is al halféén wanneer we afscheid nemen in de keuken, waar we als kinderen met een klein lepeltje chocoladeijs eten, rechtstreeks uit de doos die voor dat doel tijdens deze nachtelijke escapade uit de diepvries werd gelicht. Hij komt dicht bij me staan en trekt mijn hoofd naar zich toe. De kus van zijn warme volle lippen smaakt naar chocolade. Zijn hand ligt in mijn nek. Zijn tong zoekt zich een weg naar binnen, waar ze een brokje chocoladeijs achterlaat in mijn verraste mondje. De buitenkant van het ijsbrokje is smeuïg en bijna vloeibaar geworden door de warmte van zijn mond. De binnenkant wacht nog ijskoud bevroren op mijn warme likkende, zuigende en proevende tong die het ijsbrokje streelt, dieper naar binnen werkt, het dan weer terugduwt naar de lippen die even uit elkaar wijken, om het ijs vervolgens gretig uit elkaar te duwen en het warm en vloeibaar door te slikken. Dat hele ritueel herhaalt zich nog een keer met een tweede brokje ijs, dat al even sensueel naar binnen wordt geduwd door de erotische kracht van zijn vastberaden verkennende tong.

Ik heb altijd al van kussen gehouden, maar wist niet dat een man die liefde met zoveel smaak zou kunnen delen.
Ik blijf wakker in mijn nog warme en geurige bed tot Vince thuiskomt van zijn bezoekje aan mij. Zijn nachtkus in het sms’je smaakt nog steeds naar ijs.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com