Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Een goede carrière, getrouwd met mijn eerste liefde. En toch bleef het knagen

Gigolo ervaring review

Mijn ervaring met Vince….

Lang, heel lang heb ik getwijfeld. Ik heb toch een goed huwelijk, drie lieve kinderen, een goede carrière, getrouwd met mijn eerste liefde. En toch bleef het knagen.

Op intiem gebied miste ik de spanning en de passie, ik wilde meer ontdekken maar mijn man stond hier duidelijk niet open voor. En hoe zou het zijn om intiem te zijn met een andere man. Ik bleef nieuwsgierig en uiteindelijk besloot ik toch op zoek te gaan. Ik belandde op de site van Vince, wonderbaarlijk vond ik het hoe hij precies wist te omschrijven waar ik naar op zoek was. En na nog een periode van twijfel of dit wel verstandig was stuurde ik een mail, en Gigolo Vince mailde terug. Veel lieve woorden, ik was gelijk verkocht. Dit was de juiste man die mijn verlangens kon beantwoorden en me wat meer ervaren kon maken.

De dag van onze afspraak brak eindelijk aan en wat was ik zenuwachtig.

En dat voelde hij haarfijn aan. Een kalmerende knuffel maakten mijn benen minder trillen, het voelde gelijk vertrouwd. Met een glas wijn op de bank zaten we al snel intens te zoenen, wat heb ik dit lang moeten missen. Op zijn vraag of hij me al mee naar boven mocht ontvoeren zei ik dan ook volmondig ja, verlangend naar meer. 

En meer kreeg ik, want voor ik het wist lag ik naakt in zijn bed. Met zijn hoofd tussen mijn benen verwende hij mij zoals ik nog nooit heb ervaren. Onze handen ineen bracht hij me in extase. Hij wist precies de juiste plekjes te vinden. Zoenend gingen we verder. Ik voelde me vrij, ik kon me volledig laten gaan en dat liet ook Vince niet helemaal koud. Met een glimlach vroeg hij of ik ervan had genoten. Strelend en zoenend genoten we na, vertelden elkaar onze intieme fantasieën, wat het vuur al snel weer aanwakkerde.

Vince vroeg me hem te vertrouwen, blinddoekte me en maakte voorzichtig mijn polsen vast aan het bed.

Er trok een rilling door mijn lichaam, een rilling van pure genot. Deze man wist precies wat ik wilde. Hoe lang het duurde weet ik niet meer, maar Vince bracht me van hoogtepunt naar hoogtepunt waarna ik uitgeput terug op bed viel. Veel rust gunde hij me echter niet. Zijn sterke handen tilden me bovenop hem en met zijn zachte handen op mijn heupen gaf hij het ritme aan. De blinddoek verdween en ik zag aan zijn ogen dat ik niet de enige was die opgewonden was. Ook hij bereikte zijn hoogtepunt waarna we samen zwijgend, strelend en nagenietend bij kwamen. De avond eindigde met een heerlijke massage voor Vince. Want eerlijk is eerlijk, die had hij zeker verdiend. 

Lieve Vince, zoals je zelf al zei, je hebt een stukje geschiedenis geschreven in mijn leven. Deze dag zal ik nooit vergeten en stiekem hoop ik dat we elkaar nog eens zullen zien, er valt nog veel te ontdekken.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com