Scroll Up

De rol van chef-kok is voor mij. Die van exclusieve gast voor jou. Kies je favoriete plekje aan onze tafel van zinnelijke genoegens...Hou je van spicy? Of eerder van traditioneel? Was je nog nooit eerder in dit soort ‘restaurant’? Geen probleem. Elkaar ontmoeten kan helemaal ‘à la carte’.

La Carte

Welkom in mijn wereld van internationale exclusieve gastronomie...

Proevertje

Je eerste date…Hoe pak ik dit aan?
+

Neem de tijd om na te denken wat je wilt, echt wilt. Stuur me een mailtje en vertel me wat meer over jezelf. Waarover fantaseer je? Wat zou jij graag eens meemaken? Hoe ziet jouw droom-date eruit? In welke regio woon je ongeveer? Uit respect voor jouw privacy ga ik discreet om met je gegevens, terwijl ik je graag wat beter leren kennen om je de tijd van je leven te kunnen bezorgen.

Misschien verkies je een ‘meet & greet’ bij een espresso of een glas wijn in een coffee bar? Zo kan je je er rustig van vergewissen dat je je goed voelt in mijn gezelschap. Doet ons samenzijn je verlangen naar meer, dan kunnen we er op dat moment of bij een volgende afspraak een intiemer vervolg aan breien.

Of misschien wil je graag een intensere eerste kennismaking bij een professionele massage (relaxerend of erotisch)?

Bekijk de mogelijkheden-op-maat onder ‘à la carte’. Of verras me met jouw ondeugend voorstel.

Lees je graag een verhaal over hoe een eerste date zoal kan verlopen, neem dan zeker ook een kijkje bij mijn blog.

Als je verder wil gaan, bellen we elkaar eens op en kan ik meteen al je vragen beantwoorden en jou een vrijblijvend praktisch voorstel doen.

Als ik je fantasie heb getriggerd, kunnen we vervolgens per mail de date van je dromen organiseren. Een foto toevoegen is niet nodig, maar zo’n spontaan gebaar apprecieer ik wel enorm.

Aarzel niet om me te mailen voor meer info. Ik ben er voor jou.

Voorgerechten zoet

Meet & greet. Fast
+
1 uur

Kennismaking bij je favoriete drankje op een locatie naar jouw keuze . Ik kan je hierbij wel helpen

Meet & greet. Slow
+
2 uur

Kennismaking bij een lekker hapje en drankje op een locatie naar jouw keuze . Ik kan je hierbij wel helpen

Massage: Sensuele kennismaking
+
1 uur

Massage voor vrouwen

Een massage voor vrouwen kan de ideale manier zijn om alle spanning en frustratie van je drukke werkdag kwijt te raken. Stress glijdt van je af, je hoeft alleen maar aan jezelf te denken en te genieten, terwijl je je innerlijke balans en rust terugvindt. Een massage hoeft niet erotisch te zijn, en is dat in principe ook niet. Tenzij jij deze sensuele variant verkiest om je seksuele energie een nieuwe boost te geven, negatieve gevoelens te elimineren, of simpelweg… om extra te genieten.

Wil je door mijn ervaren handen met een professionele massage voor vrouwen worden verwend? Laat me dan weten of je een relaxerende niet-erotisch getinte verwennerij verkiest, of liever van sensuele of erotische aandacht geniet. En uiteraard staat het je nog op ieder moment vrij om van gedachten te veranderen…

Erotische massage
+
1 uur

Wil je een stapje verdergaan, dan gidsen mijn bekwame handen je op een erotische trip, in een sensuele sfeer, met lounge muziek, kaarsjes en je favoriete drankje. Geniet in alle veiligheid en discretie, voel hoe je hele lichaam opnieuw ‘wakker’ wordt en keer verfrist terug naar je dagelijks leven.

De erotische douche
+
....

De erotische douche is het ideale voor- of naspel van je erotische massage.

Wat zou je ervan denken om je al helemaal te ontspannen in de douche met mij? Laat mij je inzepen. Je wassen, met een spons water over je druppelen, je sensueel afspoelen. Je hoeft niets te doen, ik verwen je.

Een erotische douche voor de massage zorgt er niet alleen voor dat je ontspannen bent, maar ook dat je zintuigen al erotisch licht geprikkeld zijn voor je de erotische massage ondergaat.

Ook een erotische douche nadien is een perfecte afsluiter: de cirkel is rond. Na alle sensaties van de massage zullen mijn zachte handen je met tedere aanrakingen kalmeren en in een staat van complete rust brengen.

PROMO

SAUNA fun for two
+
2 uur

SAUNA OXYGEN

http://www.oxygen-house.be

In deze privé sauna samen genieten in alle stijl.

350 € 2U ALL IN : DE LOCATIE + INCLUSIEF MIJ! ;-)

Don't talk just kiss
+
1uur + ...

all in 150€: 1 uur carotel Rumst of Lubbeek.200€ 1uur30  250€ 2uur

http://www.carotel.be

Wil je enige inspiratie, lees dan de verhalen op mijn blog.

Een voorbeeld, lees het verhaal

of  deze Don’t talk…

Alleen op Zondag Namiddag !
+
2u

 Date op zondagnamiddag .

Leuk gesprek met  je favoriet drankje. Intense massage naar keuze en meer indien we verder willen gaan… 2u 250€

Is het jouw verjaardag?
+
2 uur

Is het  jouw verjaardag?

Dan regel ik een korting voor je.

Legitimatie wel gewenst tegen fraude ;-)

Binnen een tijdsperk van 2 maanden.

Hoofdgerechten zoet

Sauna, wellness & sexy fun
+
2 uur

In elke regio zijn er schitterende privé-sauna’s te vinden, waar we ons zowel overdag als ’s avonds kunnen onderdompelen in de weldadige warmte van sauna, jacuzzi en zwembad, in een sfeer van zachte verlichting en muziek. De ideale plek om discreet en toch uitbundig van elkaars gezelschap te genieten.

Helemaal in de bekwame handen van de chef-kok: een feest voor alle zintuigen
+
4 uur

Ik  laat je genieten van een heerlijk aperitief terwijl ik een romantisch diner voor ons klaarmaak. Spontane, intieme gesprekken maken de sensualiteit compleet en leiden als vanzelf naar een erotische verwennerij van de bovenste plank. Laat al je zintuigen genieten in het warme schuimbad bij kaarslicht waar we van ons dessert genieten, al dan niet met een spannend vervolg…

Nacht van pure lust & champagne-ontbijt
+
1 nacht

We ontmoeten elkaar bij bij jou thuis, of in een stijlvol hotel, waar ik je de nacht van je leven bezorg. Passie, hartstocht en lust vieren hoogtij vanaf het moment dat ik je bij de bar verleid tot bij de bubbels waarop ik je tijdens ons uitgebreide ontbijt trakteer. Zo heb je meteen een excuus om die blos op je wangen te verklaren…

Shopping assistance met jouw persoonlijke stijlcoach
+
Dag of weekend

Samen trekken we naar een gezellige shoppingstad in binnen- of buitenland om jou eens heerlijk te verwennen met een aantrekkelijke nieuwe ‘look’. Een lekker hapje en drankje tussendoor, met een openhartige babbel laten je als herboren terugkeren.

Je partner op professionele of sociale events
+
Duur in samenspraak ...

Ben je het beu om alleen op familiefeestjes te moeten verschijnen en wil je weleens gezien worden met een knappe, aantrekkelijke man die je zijn onverdeelde aandacht geeft?

Wil je het nuttige aan het aangename koppelen en die zware zakenreis een pittig tintje geven? Samen stippelen we het ideale programma uit.

Sex met mij uitleg

Woordje Uitleg
+

Ik praat terwijl ik met je vrij. Zeker wanneer het onze eerste keer is. Ik vind het belangrijk om te weten wat jij wil en waar je echt van geniet. Ik vind het ook prikkelend om van jou te horen of mijn interpretatie van je subtiele fysieke reacties de juiste is. Genieten van seks doe je meer met je geest dan met je lichaam. Hoe ‘fysiek’ het er soms ook aan toe gaat – want ook lustdates ga ik niet uit de weg, en ja, dan durft het woordenloze, pure seks te worden.

Kortom: hoe meer jij de remmen durft los te laten, hoe passioneler het wordt.

En vergeet niet: je hoeft nergens bang voor te zijn. Ik speel altijd op veilig, en discretie is vanzelfsprekend.

Bij een stoutere date zorgt gepaste kledij voor een prikkelende sfeer. Subtiele accessoires (handschoenen, nylons, naaldhakken…) Veel vrouwen koppelen dit aan het beeld van de vrouw als lustobject of slet. Ja, als jij dat wilt: mijn mooiste sletje zijn. Maar geloof me: ook als gewone vrouw aanbid ik je voor al wat je bent.

Kies je voor Soft: kom hier, in mijn armen, dat ik je verwen.

Ben je aan je computerscherm gekluisterd wanneer je Stout leest? Dan zijn die handboeien misschien iets voor jou ;-)

Voor stoute fijnproevers Pikant

Waarom dit pikant menu?
+

Naar aanleiding van Vijftig tinten grijs, de bestseller van E.L. James, en de suggesties en fantasieën van ruimdenkende cliënten, vond ik het een must om een deel van mijn website aan de stoutere slaapkamerscenario’s te wijden. Sommige vrouwen zijn misschien gechoqueerd bij dit deel. Anderen zijn nieuwsgierig. Voor nog anderen is dit net stout genoeg. Of nog maar het begin.

Om deze rubriek met de juiste nuance te kunnen lezen, is het belangrijk dat je een beeld hebt van wie ik ben. Eerlijkheid en respect zijn voor mij fundamenteel. Maar als Vince ben ik een kameleon die zich schikt naar de meest diverse wensen.

In een sfeer van veiligheid en respect trakteer ik je graag op een verkenning van de wereld van stoute erotiek. Blinddoeken, handboeien, ijsblokjes, ik zal je meester zijn. Of neem jij liever de touwtjes in handen?…

Rollenspelen, dominantie en submissie fascineren me, in een speels-erotische context, nooit vulgair, met vooraf afgesproken grenzen. Jij en ik, twee volwassenen, binnen een veilig kader. Ik verken graag en weet wat ik wil. Jij wellicht ook, anders was je dit nu niet aan het lezen.

Bij een pikante date horen handschoenen en jarretelles, of explicieter, blinddoeken, leder, latex en handboeien. Deze accessoires kunnen bijzonder erotisch zijn, zonder ook maar enige vulgariteit. Veel vrouwen koppelen dit aan het beeld van de vrouw als lustobject of slet. Ik ga niet akkoord. De prikkeling die rond kinky accessoires en lingerie hangt, maakt de ervaring zoveel intenser. Beschouw het als een onderdeel van een opwindend ritueel dat je niet elke dag te beurt valt. Zoals dineren in een driesterrenrestaurant.

Kortom: hoe meer jij de remmen durft los te laten, hoe passioneler het wordt.

En vergeet niet: je hoeft nergens bang voor te zijn. Ik speel altijd op veilig en discretie is vanzelfsprekend.

In de verkleeddoos
+

Nylons, naaldhakken, korsetten, leder, latex: pikante kledij prikkelt de zintuigen. Misschien kriebelt het wel bij je, maar weet je niet waar te beginnen? Bij me thuis heb ik een assortiment van pikante kledij en accessoires. We kunnen er samen induiken, dingen proberen, kijken hoe je je erbij voelt, in een discrete en veilige sfeer. Wie weet ontdek je een nieuw kantje van jezelf…

Spreken is zilver. Zwijgen mijn stoutste fantasie.
+
1uur

Jij, warm van verlangen.

Ik, een mysterieuze man die bij je aankomt en je met zijn ogen verleidt, als deel van ons geheime complot van lust. Je laat me binnen en neemt me zonder één woord mee naar je slaapkamer voor een uurtje beklijvende erotiek en ongeremde sex. Of bel je me liever voor een losbandige lunchpauze om je plotse honger te stillen?

Erotiek en opwinding in het openbaar?
+
1uur tot...

Waag jezelf aan de kick van erotiek en opwinding op een openbare locatie! Is het een diep verlangen dat je vaak verdringt, maar toch enorm spannend zou vinden? Een spannend plekje in een museum of concertgebouw, een stijlvolle bar of restaurant waar we belanden en na de subtiele verleiding in volle passie onszelf verliezen – subtiel en erotisch de opwinding opbouwen in deze gelegenheden ? Onze grenzen bepalen we zelf …

Hoofdgerechten Pikant

Vijfttig tinten lichtgrijs
+

Je verschijnt op de afspraak met alleen je laarzen en een lange regenmantel. Daaronder ben je naakt. Kom je liever in lingerie, dan geef ik je genade, voor die eerste keer. Maar voor wat hoort wat. Ik zal strenger voor je zijn om je te leren dat het beter voor je is om me te gehoorzamen.

Ik draag handschoenen. Ik draai je gezicht naar de muur en keur je. Ik trek je jas uit. Ik open een fles wijn voor je ogen en bied je een glas aan.

Ik laat je met jezelf spelen. Ik masseer je. Met ijsblokjes. Met olie. Ik speel met je lichaam, met speeltjes, kettingen, loving eggs, de swingschommel. Je geeft me al dan niet carte blanche.

Ik ben streng, maar rechtvaardig. Als je mijn bevelen niet naar behoren opvolgt, ben ik genoodzaakt je blinddoek strakker te trekken en je te leren dat het ook anders kan. Ik onderwerp je, maar alles blijft soft-erotisch. Vooral je geest is de mijne.

Sfeer:                           fysiek soft, uitgesproken erotisch, mentale onderwerping (intro sm)

Vanzelfsprekend:         veiligheid, hygiëne en respect

Vijfttig tinten donkergrijs
+

Voor onze date krijg je een instructie van mij per sms. Ik verwacht dat je die opvolgt, want ik wil niet te hard voor je moeten zijn.

Verwacht je aan mentale en fysieke uitdagingen die de grenzen van je onderwerping zullen aflijnen. Met mondjesmaat dien ik je prikkels toe, tot ik merk dat je een adempauze nodig hebt. Dan maak ik gebruik van je lichaam om je met mijn lust te laten kennismaken. Met mondjesmaat. Tot ik beslis dat je klaar bent voor meer.

Sfeer:                           soft sm

Voorwaarde:               eerst ‘Lichtgrijs’ met succes hebben doorstaan, zodat ik je grenzen ken.

Vanzelfsprekend:         veiligheid, hygiëne en respect

 

Your Boy, Your Toy
+

Jij domineert.

Je hebt alle touwtjes in handen: jij bepaalt waar we elkaar ontmoeten,.

Je zegt me wat ik moet aantrekken. Je vertelt me wat ik moet doen. Hou je niet in. Plaats me waar je wilt. Doe met me wat je wilt. Jouw bevelen zijn mijn zoete wens.

Ik doe alles wat je wilt.

Vince’s ultieme fantasie
+

Er is weinig wat ik nog niet heb gedaan. Toch heb ik nog een paar fantasietjes die ik niet heb uitgevoerd. Wil jij mijn bondgenote zijn en ze met mij verwezenlijken, dan ontvang je een royale korting op één van de items uit mijn menu. Mail me…

Sfeer:                           soft sm

Voorwaarde:               eerst ‘Lichtgrijs’ met succes hebben doorstaan, zodat ik je grenzen ken.

Vanzelfsprekend:         veiligheid, hygiëne en respect

100% personal assistant, Madame
+

Je bent een zakenvrouw die erop staat een geïndividualiseerde service te krijgen van haar personal assistant, 24u op 24u. Overdag sta ik je bij en begeleid en help je waar nodig, praktisch en professioneel. Maar van zodra jij het wenst, word ik je minnaar. Je dienaar. Je slaafje zo je wilt. Mijn rol als fulltime assistent vul jij in. Ik sta volledig tot jouw beschikking. Je mag me alles vragen. Je mag met mij doen wat je wilt.

Koppels
+

Misschien wil je als koppel wel eens iets extra. Een spicy traktatie voor elkaar. Ik kan jullie vervoegen voor een stomende nacht. Ik verwen haar op goddelijke wijze terwijl hij toekijkt. Of we verwennen haar samen…

Desserten zoet

Sexy lunch break
+
2 uur of meer

Heel wat trendy boetiekhotels hebben prachtige kamers en suites die overdag vrij zijn. Betaalbare en stijlvolle plekjes dus om te genieten van een stiekeme erotische middagpauze die je ogen doen stralen wanneer je nadien opnieuw aan je bureau zit!

Snelle date voor opduikende fantasietjes
+

Soms heb je zin in iets wilds. Na je kantooruren een nummertje op je bureau of in het bezemhok van je kantoorgebouw. Of in de ondergrondse parking na een middag shoppen. Die knappe onbekende die je meesleurt in een wervelwind van ongebreidelde lust. Snel, kordaat, passioneel. No questions asked. Daarna ga je gewoon verder met je leven en lach je tegen jezelf: ‘Is dit zonet echt gebeurd?’

Love-coaching door een gigolo
+
1 of 2 uur

Je hebt zin in een goede babbel over je liefdesleven, een relatiekwestie, een uitdaging in je persoonlijke leven. Met mijn levenservaring, fijngevoeligheid, empathie en spontaniteit luister ik naar je en geef je advies dat ècht een verschil maakt. Door kleine dingen in je aanpak te veranderen, kan je soms al indrukwekkende resultaten behalen. Investeer in een liefdevolle en opwindende toekomst. Trust me, it will be worth it.

Op les bij Vince
+

Als je bepaalde handelingen (standjes,technieken) wil verfijnen of je wil gewoon  bijleren. Misschien heb je nog geen intieme ervaring en wil je op een respectvolle manier ingewijd worden? Alles mag je me vragen. Dit zonder prestatiedruk.

 

Internationale keuken Zoet

Avond Parijs met een sensueel bezoek aan jouw Sacré Coeur
+
heen en terug

Parijs wordt niet voor niets la ville d’amour genoemd. Ik neem je mee langs sfeervolle bars en restaurantjes, we dwalen door de verlichte straten, ik laat je hand niet los…

Ik reis vlot en goedkoop met de Thalys. Afhankelijk van timing zijn er reeds tickets vanaf … euro

Zinnenprikkelend laatavond-avontuur langs de Amsterdamse grachten
+
heen en terug

Amsterdam wordt steeds meer een wereldstad, maar met de intieme gezelligheid van eethuisjes met internationale keuken, hippe winkelsteegjes en romantische grachten naast grootstedelijke bars en trendy clubs. Alles om je hart sneller te doen slaan.

Weekend Londen met erotische hoogtes op de Tower Bridge en shoppen bij Harrods’
+
heen en terug

Londen vibreert, Londen gaat nooit slapen. Laat me je doen duizelen in de buzz of the city lights, the fervor and passion

Ik reis vlot en goedkoop met de Eurostar. Afhankelijk van timing zijn er reeds tickets vanaf … euro

Je meest ondeugende tijdverdrijf op de bestemming van jouw keuze
+

Ik ga waarheen jij wilt. Om te doen wat jij wilt. Verras me met je voorstel en ik zal er zijn.

Laat je begeleiden door een personal assistant
+
Zolang je wil

Ben je de zakenvrouw die erop staat een geïndividualiseerde service te krijgen van haar personal assistant? Ik sta je bij in al je wensen en begeleid en help je waar nodig praktisch en/of professioneel. Mijn rol als personal assistent vul jij alleen in. Ik sta volledig ter beschikking om aan jouw wensen tegemoet te komen.

communicatieve Dienstverlening

Communicatieve dienstverlening : professioneel en persoonlijk.
+

Uit eigen ervaring, kan ik je ook adviseren en bijstaan op professioneel vlak.  

Ik beantwoord geen enkele vraag over advies van escort!

Op persoonlijk vlak bezit ik een geoefend luisterend oor, ik analyseer de situatie grondig, en geef jou advies dat helpt.

Dit is een lijst van diensten die ik aanbied :

Professionele diensten

Hoe vang je crisissen op in je job? 

Hoe werk je een klantenbestand uit?

Samen een website planning opstellen. 

Hoe ga je om met stress?

Hoe kan je toch beginnen met een opdracht die je echt niet ziet zitten?

Een burnout vermijden.

Samen een presentatie uitwerken.

Samen een bedrijfsplan uitwerken.

Persoonlijke diensten

Vertel je verhaal aan een luisterend oor.

Wil je je zorgen op persoonlijk en professioneel vlak uitklaren?

Tarieven

Ik kom overal naar je toe. Afstand is geen bezwaar.

Een afspraak kan plaatsvinden vanaf 150€. (Quick escape)

Het basistarief per bijkomend uur komt op 100€. + uiteraard de (eventuele) kosten van de locatie en afstand vanaf Zaventem.

Er kan er een overeenkomst gemaakt worden bij langere en frequente ontmoetingen.

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com