Scroll Up

Heet van de naald: Vince-nieuws voor jou.

Soft SM 50 tinten grijs maar dan een lichte versie.

Gigolo escort soft sm 50 SHADES of grey

We hadden elkaar al een paar keer ontmoet en eindelijk had ze de moed het me te vragen.

‘Vince, ik wil het graag zoals Fifty Shades, maar dan een lichte versie.’

Ik was blij dat ze zich eindelijk voor me openstelde en het verlangen uitsprak dat ik al kon voelen in haar subtiele vragen en de passie van haar vrijen.
Ik had haar precieze instructies gegeven. Wat ze moest dragen. Exact om 20:00 in mijn hotelkamer. Niets zeggen. Mijn bevelen opvolgen.

Op voorhand hadden we een paar afspraken gemaakt, zodat ik er zeker van was dat ze zich veilig en comfortabel voelde. Ze had haar grenzen aangegeven, maar was bereid (en gretig) om haar grenzen met mij te verkennen…. Daar hou ik van.

De digitale klok op het nachtkastje had net 20:00 aangegeven wanneer ik twee zachte klopjes hoor. Ik doe de deur open en gebaar haar naar binnen te komen, sluit de deur weer achter haar.

Ze is een prachtige en intrigerende verschijning, zoals ze daar staat met haar zwarte hoge laarzen, haar handen weggestopt in de zakken van haar zwarte trenchcoat, strak om haar middel gebonden… als een mysterieus cadeau dat ernaar verlangt te worden uitgepakt.
Ze kent deze outfit omdat hij is beschreven in mijn menu Lighter Shades of Grey.

Ze kijkt nerveus naar beneden wanneer ik dichterbij kom. ‘Kijk me aan,’ beveel ik haar op een lage maar strenge toon. Ze slaat haar ogen op en ik hou haar blik vast tot ik een paar centimeter van haar af sta. Ik zeg niks terwijl ik met mijn vinger langs haar gezicht strijk, onder haar kin. Ik blijf haar blik vasthouden terwijl ik verleidelijk fluister: ‘Jij bent vannacht van mij, ja?’

Ik voel haar schokkende adem wanneer ze knikt. Ik streel met mijn lippen langs de hare en zeg langzaam: ‘Je zal exact doen wat ik zeg. Er zijn gevolgen als je dat niet doet. Begrepen?’
Opnieuw knikt ze en haar ademhaling versnelt.
‘Goed,’ zeg ik streng en doe een stap naar achter. ‘Doe je jas uit en geef hem aan mij.’

Ze maakt de riem los en laat de jas van haar schouders glijden.
Ik hang de jas in de kast, loop naar de tafel en open een fles champagne, schenk mezelf een glas in terwijl ik haar aandachtig bekijk. Ze is precies gekleed zoals ik had gevraagd … enkel kanten lingerie en zwarte nylons. Ze ziet er geweldig uit, maar ik geef geen enkele blijk van mijn tevredenheid.

Ze is onzeker, kwetsbaar, nerveus…maar opgewonden. Dat zie ik in haar ogen, in het snel op en neer gaan van haar borst. Dit is deel van het spel, mijn “darling”, denk ik bij mezelf. Geduld van mijn kant….onwetendheid en wachten van haar kant. Ik bied haar een slokje champagne aan. Haar hand trilt zacht wanneer ze het glas neemt en terug aan mij geeft.

Ik bedek haar ogen met een zwarte zijden sjaal en gebruik een andere om haar polsen vast te binden op haar rug. Ze hapt naar adem wanneer ik de knoop strakker trek, maar niet zo strak dat het pijn doet. Ik grijp haar haar met een hand en trek haar hoofd naar achteren, beveel op hetzelfde moment: ‘Open je mond.’ Ze gehoorzaamt en ik giet een beetje champagne in haar mond. Ze slikt. ‘Houd je mond open!’ Ze opent gedwee haar lippen. Deze keer stop ik niet maar giet haar mond vol tot het koude vocht overstroomt en langs haar nek omlaag loopt, verdwijnt tussen haar borsten.

Ik trek de cups naar beneden om haar zoete borsten te onthullen, te masseren en er met mijn sterke handen in te knijpen. Ik laat haar tepels ontbloot en ga een stap achteruit, terwijl ik haar bewonder.
Haar lichaam beeft terwijl ze wacht, onwetend wat ik hierna ga doen.

Ik stel haar gerust. ‘Je bent prachtig zo, my darling.’ Ik neem een slok van de koude champagne, neem haar naakte borsten in mijn mond, zuig en plaag haar tepels met mijn tong. Ik bedek haar mond met een hand en houd haar met de andere vast terwijl ik van de ene borst naar de andere ga.

Haar gedempte kreten nemen toe bij de intensiteit van mijn aandacht op haar borsten.

Heb je zin in zo een date: Kijk naar Hoe werkt het

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Available internationally

I'm available in Belgium or internationally. You can contact me by mobile phone or e-mail. I will answer you as quickly as possible.

World Map
Pin

Momenteel in:
Brussels, Belgium

+32 488 360 157info@vince4ladies.com